Bed & Breakfast
Korte Beek
Korte Beekstraat 14
3817 AH Amersfoort
telefoon: 033 7850644

Fotografie Amersfoort mede met dank aan Henk Jukkema.Thuis in Amersfoort

 


 

 

Bereikbaarheid

Amersfoort is centraal gelegen in Nederland (20 km oostelijk van Utrecht). Per trein of auto kunt u Amersfoort dan ook gemakkelijk bereiken. Er is voldoende parkeergelegenheid en het openbaar vervoer binnen Amersfoort is goed geregeld.

Met de auto

Vanuit de richtingen Amsterdam, Apeldoorn (A1) of Utrecht, Zwolle (A28) heeft u een uitstekende verbinding naar Amersfoort. Neem voor een bezoek aan de binnenstad afslag nr. 8 Amersfoort en volg de borden P-centrum. U kunt voor B&B KORTE BEEK parkeren in parkeergarage de Soeverein. Openingstijden en tarieven vindt u op de website van Parkeer Service Amersfoort.

Met de trein

De intercities uit onder meer de grote steden Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Utrecht en Groningen stoppen op het centraal station van Amersfoort. Volgt u vanaf het station de bordjes Centrum Binnenstad, dan staat u binnen vijftien minuten in het historische hart van Amersfoort.

U kunt natuurlijk ook een van de vele stadsbussen nemen. Die vervoeren u naar het centrum of de bezienswaardigheden van de stad.

Op de fiets

Vele (fiets)routes/paden leiden naar Amersfoort, o.a. de route Hartje Amersfoort te vinden op www.fietsen.123.nl .

In Amersfoort kunt u zich ook gemakkelijk met de fiets verplaatsen. De vele fietspaden en fietsenstallingen maken van Amersfoort een fietsvriendelijke stad. Bovendien kunt u in drie stallingen in de binnenstad uw fiets gratis stallen. Meer informatie over de fietsenstallingen vindt u op de website van Parkeer Service Amersfoort.

Te voet

Vele (wandel)wegen/paden leiden naar Amersfoort, bijvoorbeeld het Marskramerpad.

Amersfoort zelf en zijn omgeving bieden ook veel wandelmogelijkheden.

Zo zijn er verschillende stadswandelingen, wandelingen in de omgeving van Amersfoort en door haar gunstige ligging natuurlijk ook wandelingen op de Veluwe, de Utrechtse Heuvelrug, het Gooi, de polders, enz. En wilt u dat wij dit voor u organiseren kijk dan op www.eurecawalkandtalk.nl of vraag hiernaar tijdens uw verblijf.